Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aykut, düzköy, ilköğretim, lütfü, ofluoğlu, okulu, trabzon

Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Düzköy Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu - Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Resimleri

Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aykut Lütfü Ofluoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AYKUT LÜTFÜ OFLUOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AYKUT LÜTFÜ OFLUOĞLU İLKOĞRETİM OKULU DÜZKÖY/TRABZON
Telefon Numarası: 4622542697

Kurumun Misyonu :

İnsanca duyguların egemen kılındığı, ulusal egemenlik ve insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız

Kurumun Vizyonu:

Okulumuz Aykut İlköğretim Okulu öğrencileri, her şeyin en iyisini yaparak her alanda bir Mustafa Kemal gibi öncü olsunlar Biz kendimize güveniyor; Eğitim Ordusunda Lider olmak istiyoruz

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com