Fatih İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih İlköğretim Okulu Konya EreğliFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Fatih İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Ereğli Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Ereğli Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Ereğli Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Ereğli Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fatih İlköğretim Okulu Tarihçesi: Fatih İlköğretim Okulunnun üzerinde bulunduğu arsa, Naciye ERKEK adlı hayırsever vatandaş tarafından bağışlanmış olup, binanın inşası devlet-vatandaş işbirliği ile yapılmıştır Okulumuzun temeli 1984 yılında atılmış ve 20 Aralık 1985 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır Okulun açık ve kapalı alanı 4000 metrekaredir Okulumuz 5 derslik, 1 öğretmen odası, 1 müdür odası olarak yapılmıştırSekiz yıllık kesintisiz uygulamasının başlamasıyla okulumuzun 6,7 ve 8sınıfları 2001/2002 öğretim yılına kadar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu bünyesinde eğitimini sürdürmüştür 2001/2002 öğretim yılında 6,7 ve 8 sınıfların okulların kendi bünyesine alınması kararı ile okulumuz ikili öğretime geçmiş ve öğretmen odası derslik haline getirilerek öğretime devam edilmiştir Okulun çevre düzeni,ihata duvarı ve yeşillendirilmesi yapılmıştır Okul binasından ayrı olarak; 4 kabinli kız öğrenci tuvaleti, 3 kabinli erkek öğrenci tuvaleti,1 kabinli öğretmen tuvaleti, 1 odunluk ve 1 depo mevcuttur Okulumuzun ek binası 2008-2009 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştirBu ek binanın tamamlanması sonucu bilgi teknoloji sınıfı, ana sınıfı, müdür odası, derslik ihtiyaçları karşılanmıştır Bodrum katta çok amaçlı salonumuz bulunmaktadır Okulumuzun yeni imar planına göre alanı genişlemektedir Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kamulaştırma için gerekli işlemler başlatılmıştır Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDINLARMHFATİH SK Telefon Numarası: 3327132800 Faks Numarası: E-mail Adresi: ereglifatih@hotmailcom Web Adresi: - http://ereglifatihmebk12tr/ Fatih İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|