|
|
Konu Araçları |
giresun, görele, ilköğretim, mimar, okulu, sinan |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Görele Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Görele GiresunMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri Mimar Sinan İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kumyalı Mah Mebus Şevketbey Cad Liman Girişi Görele-Giresun Telefon Numarası: 4545131042 Tarihçe: Kumyalı İlkokulu olarak 1962 yılında yapımına başlanmış olup, 1964 yılı Nisan ayında 12 Derslikli bir okul olarak yapılmıştır Adını aldığı Kumyalı mahallesinin en eski okuludur 1983-1984 Eğitim Öğretim yılında Görele Ortaokulu ile birleştirilerek Görele İlköğretim Okulu olmuştur 1982-1983 yılında okul bünyesinde anaokulu açılmıştır 1987-1988 yılında Ortaokuldan ayrılarak ismi Mimar Sinan İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında 8 yıllık zorunlu eğitim kapsamında Mimar Sinan İltöğretim Okulu adını alarak okul içinde yapılan değişiklikle üst kata 2 sınıf kazandırılmış, 2005 yılında Okul Aile Birliği önderliğinde arka bahçeye 2 Adet sınıf yapılıp, 1 tanesi laboratuar olarak hazırlanarak Sınıf sayısı 15’e çıkarılmış, 2007 yılında okul dışı cephesinde güçlendirme çalışması yapılarak onarılmıştır VİZYON Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu tam, morali yüksek, sevgi ve saygı dolu, ulusal düzeyde örnek alınacak bir okul toplumu olmak MİSYON Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır HEDEFLERİMİZ - Kendini bilen ve kendisiyle barışık - Kendine ve çevresine olumlu ve yapıcı-yaratıcı yaklaşan - Bilimsel-eleştirel tavır alabilen - Ahlâk ve sanatın yüksek değerlerini içten duyan - Özgür - Hoşgörülü ve özverili - Sorumluluk bilinç ve iradesine sahip - Sağduyulu kararlar alabilen - Aydın - Katılımcı - Üretken insanlar yetiştirerek, Cumhuriyetin bizlerden istediği « fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller » amacına ulaşmaktır mebgovtr/ |
|