|
|
Konu Araçları |
ahmet, buca, ilköğretim, izmir, kutsi, okulu, tecer |
Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Buca İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Buca İzmirAhmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu İletişim Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 3 Sokak No: 4 Adatepe Buca İzmir Okul Telefonu : (232) 4204202 Okul Fax : (232) 4200499 Okul Web : Okul E-Mail : ahmetkutsitecer@mynetcom Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|