Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu TokatAydınlıkevler Şehitler Anaokulu Hakkında - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tanıtım - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Resimleri - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu İletişim Bilgileri Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TOKAT / NİKSAR Adı: AYDINLIKEVLER ŞEHİTLER ANAOKULU Adresi: AYDINLIKEVLER Telefon Numarası: 0(356)5278783 E-mail Adresi: 963270@niksaranaokulumebk12 tr Web Adresi:Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak, Niksarın Aydınlıkevler mevkiinde 12 Eylül 2005 tarihinde Eğitim-Öğretime başlamıştır 3-6 yaş çocukların eğitimini kapsamaktadır Çalışma saatleri 800-1700 dir Çocukların okula geliş-gidişleri okul servisimizle yapılmaktadır Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır Yeterli talebin olması durumunda yarım gün programı da uygulanabilir Her yaş grubundan en az 10 çocuk olması halinde yaz okulu da açılabilmektedir Yaz okulu okulumuzda kayıtlı olmayan öğrenciler için de geçerlidir Yaz okulu programı Temmuz- Ağustos aylarında uygulanmaktadır ÜCRET TESPİTİ; Her eğitim öğretim yılının sonunda ücret tespit komisyonunun verdiği kararla yapılır Velilerden alınan ücretler çocukların beslenme, temizlik, eğitim, ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılır Okulumuzda Anne-Baba eğitimi programları planlanıp uygulanmaktadır Bu program kapsamında velilere; sevgi menüleri, aylık bültenler, davranış karneleri, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi hakkında bilgi yaprakları gönderilmektedir Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr |
|