Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, aydınlıkevler, tokat, şehitler

Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat

Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Hakkında - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tanıtım - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Resimleri - Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AYDINLIKEVLER ŞEHİTLER ANAOKULU

Adresi: AYDINLIKEVLER

Telefon Numarası: 0(356)5278783

E-mail Adresi: 963270@niksaranaokulumebk12 tr

Web Adresi:Aydınlıkevler Şehitler Anaokulu

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak, Niksarın Aydınlıkevler mevkiinde 12 Eylül 2005 tarihinde Eğitim-Öğretime başlamıştır

3-6 yaş çocukların eğitimini kapsamaktadır Çalışma saatleri 800-1700 dir Çocukların okula geliş-gidişleri okul servisimizle yapılmaktadır

Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır Yeterli talebin olması durumunda yarım gün programı da uygulanabilir Her yaş grubundan en az 10 çocuk olması halinde yaz okulu da açılabilmektedir Yaz okulu okulumuzda kayıtlı olmayan öğrenciler için de geçerlidir Yaz okulu programı Temmuz- Ağustos aylarında uygulanmaktadır

ÜCRET TESPİTİ; Her eğitim öğretim yılının sonunda ücret tespit komisyonunun verdiği kararla yapılır Velilerden alınan ücretler çocukların beslenme, temizlik, eğitim, ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılır

Okulumuzda Anne-Baba eğitimi programları planlanıp uygulanmaktadır Bu program kapsamında velilere; sevgi menüleri, aylık bültenler, davranış karneleri, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi hakkında bilgi yaprakları gönderilmektedir

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com