|
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, izmir, okulu, reşat, turhan |
Reşat Turhan İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reşat Turhan İlköğretim Okulu Bornova İzmirReşat Turhan İlköğretim Okulu Hakkında - Reşat Turhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Reşat Turhan İlköğretim Okulu Resimleri - Reşat Turhan İlköğretim Okulu İletişim Reşat Turhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir Bornova Pınarbaşı'nda 1998-1999 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete açılmıştır Emekli bir öğretmen olan Reşat TURHAN tarafından yaptırılmıştır 8722m2 bahçe alanı içerisinde 508m2 bina oturum alanı ile zemin üzeri iki katlı betonarme yapıdır Sürekli göç alan bir bölgede bulunduğundan öğrenci sayısının artması sebebiyle 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında ikili öğretime geçilmiştir Reşat Turhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi Gürpınar mh56/1 sokNo:14 Pınarbaşı Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 479 66 47 Okul Fax : (232) 478 29 19 Okul Web : http://resatturhaniook12tr Okul E-Mail : 766717@mebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Reşat Turhan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|