|
|
Konu Araçları |
emırlerseker, ilköğretim, kastamonu, merkez, okulu |
Emırlerseker İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emırlerseker İlköğretim Okulu Kastamonu MerkezEmırlerseker İlköğretim Okulu Tanıtımı - Emırlerseker İlköğretim Okulu Hakkında - Emırlerseker İlköğretim Okulu İletişim - Emırlerseker İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emırlerseker İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emırlerseker İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emırlerseker İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Emırlerseker İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / MERKEZ Adı: EMIRLERSEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Emirler (Şeker) Köyü Kastamonu Telefon Numarası: 3662275262 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|