|
|
Konu Araçları |
bedri, eyüpoğlu, ilköğretim, merkez, okulu, rahmi, trabzon |
Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Resimleri Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BEDRİ RAHMİ EYÜPOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 1 NOLU BEŞIRLI MAH EYÜBOĞLU CADDESI Telefon Numarası: 4622211465 Kurumun Misyonu : Kendi yeteneklerinin ve bireysel farkındalığında-Toplum değerlerini bilen ve önemseyen-Kişisel gelişime açık-olumlu düşünmeyi bilen-Sorunların değil çözümün parçası olabilecek-Hayat boyu öğrenmenin önemini kavrayan-Demokrasiyi ve gerekliliklerini bilen,uygulayan ve sahip çıkan-Bilgiyi ve teknolojiyi beraber kullanabilen-Çalışkan,objektif,güvenilir,ba rışçı-Önder nitelikli bireyler geliştirmek Kurumun Vizyonu: :Kısa sürede önce kurulmuş bir okul olmamıza rağmen, geleceğin büyüklerini bugünden nasıl yetiştirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz Bununda sadece eğitimle sağlanabileceğinin farkındayız -Her çocuğun bir ışık kaynağı olduğunun ve cehaletinde onların eğitimiyle ortadan kaldırabileceğine inanıyoruz -Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz -Şikayetleri dinler, çözüm önerilerini değerlendirip sonuca ulaşmak için çalışırız -Eşitlik ilkesinden yola çıkarak her çocuk bizim için değerledir Geleceğin büyüklerini iyi yetiştirmek gerekir - tüm hedefler ışığında okulumuz öğrencilerini ulusal ve uluslar arası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefliyoruz Kaynak : trabzonmebgovtr |
|