|
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, oysu |
Oysu İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Oysu İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaOysu İlköğretim Okulu Hakkında - Oysu İlköğretim Okulu Tanıtım - Oysu İlköğretim Okulu Resimleri - Oysu İlköğretim Okulu İletişim Oysu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1944 yılında eğitmenli olarak açılmış, 1962 yılından itibaren 5 yıllık Eğitim-Öğretime başlamıştır 1987 yılında 3 derslik olan binanın yanına 2 derslikli bina yapılarak 5 derslik olmuştur Okulumuz 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında yeni binanın yapılmasıyla birlikte 8 yıllık öğretime geçmiştir OKULUN FİZİKÎ DURUMU: Okulumuz taş duvar ve tuğla ile örülü, çatısı beton ve kiremit örtülüdür 3 binada toplam 10 adet derslik bulunmaktadır Şimdiye kadar soba ile ısıtılan okulumuz kalorifer tesisatının takılmasıyla, kaloriferle ısıtılmaya başlamıştır 1 adet araç-gereç odası, 1 adet depo, l adet idare odası bulunmaktadır Atölye, işlik, laboratuar ve spor salonu bulunmamaktadır Okulumuz 10000 metrekarelik alanda kurulu olup etrafı ihata duvarı ile çevrilidir Okul bahçesinde ağaçlandırma yapılmaktadır Okulumuzda 2 katlı 6 dairelik öğretmen lojmanı bulunmaktadır Lojmanlar 2001 yılında yapılmıştır ve soba ile ısıtılmaktadır ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİKTİR BİZ BİRBİRİMİZE VE KENDİMİZE GÜVENİRİZ ÖĞRENCİLERİMİZE BİREY OLARAK SAYGI DUYAR, ONLARI KORUYUP GÖZETİRİZ VİZYONUMUZ: İnsanlığın ortak değerlerini yaşam şekli haline getiren, geleceğimizi emanet edebileceğimiz nesilleri, ülkemize ve insanlığa kazandıran, sevgi ve bilginin paylaşıldığı örnek bir eğitim kurumu olmak MİSYONUMUZ: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları Doğrultusunda, açık, güven veren çevreyle ilişkileri üst düzeyde, çağdaşlığın gerekleriyle donanmış, çağın gereklerine uygun insan modeli yetiştiren, talep edilen bir kurum olmak İLKE VE DEĞERLERİMİZ Her alanda açıklık ve kolay erişebilirlik, Dayanışma ve işbirliği esasına dayanmak, Mevcut koşulları en akılcı şekilde kullanmak, Ekip çalışmasına ve eşgüdüme(koordinasyona)önem vermek, Herkesin öğrenebileceği ilkesini benimsemek, Kurum önceliklerini belirlerken asgari müştereklerde uzlaşmak, Sorunları kaynağında inceleyip sonlandırmak, Hizmet alanların istek ve gereksinimlerini geri bildirimlerle saptamayı ilke edinmek, Maddi kaynakları en akılcı şekilde ve gereksinim önceliği esasına göre kullanmak, Tartışan, yorum yapan, üreten, üretilene saygılı bireyler yetiştirmek Oysu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 324 80 52 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://oysuioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Oysu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|