|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, şuhut |
Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarAydın İlköğretim Okulu Hakkında - Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Aydın İlköğretim Okulu İletişim Aydın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1964 yılında "Aydın İlkokulu" olarak Eğitim ve Öğretime açılmıştır Halen Aydın İlköğretim Okulu olarak Eğitim-Öğretim hizmetini sürdürmektedir Okulumuz bünyesinde 7 derslik, 5 şube,1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 2 araç-gereç odası, 1 kütüphane, 1 anasınıfı, 1 bilgisayar sınıfı, 1 kalorifer binası ve tuvaletler mevcuttur Okulumuz 3 ana binadan oluşmaktadır Öğretmen lojmanı olarak inşa edilen bina, şu anda Anasınıfı olarak kullanılmaktadır Diğer bina ise 2 sınıf ve 2 küçük oda olarak inşa edilmiş olup, eskiden kullanılan bina imiş Şu anda odalar depo olarak, sınıflardan birisi spor odası diğeri ise Fen sınıfı olarak kullanılmaktadır Yeni binamız ise köy halkı tarafından muhtarlık, düğün salonu vb gibi çok amaçlı bir bina olarak inşa edilmiş olup; daha sonra 8 yıllık eğitime destek amacıyla okula devredilmiştir 5 derslik, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 2 araç-gereç odası, 1 kütüphane, 1 bilgisayar sınıfı ve 8 tuvalet mevcuttur Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://aydinilkogretimmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aydın İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|