Yeşilvadi İlköğretim Okulu Serik Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilvadi İlköğretim Okulu Serik AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşilvadi İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilvadi İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilvadi İlköğretim Okulu Bilgileri Yeşilvadi İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilvadi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilvadi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilvadi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilvadi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / SERİK Adı: YEŞİLVADİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLVADİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2427301044 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Antalya Serik Yeşilvadi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|