|
|
Konu Araçları |
bilgileri, drll, esenler, faydagör, hami, ilköğretim, istanbul, okulu |
Dr.Ll Hami Faydagör İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbul |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Ll Hami Faydagör İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbulDrllhami Faydagör İlköğretim Okulu Hakkında - Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu Tanıtım - Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu Resimleri - Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu İletişim Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu İstanbul Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Drllhami Faydagör İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ESENLER Adı: DRLLHAMİ FAYDAGÖR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DAVUTPAŞA MAH3CADNO:27 Telefon Numarası: 2125688042 Faks Numarası: 2126103616 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|