|
|
Konu Araçları |
abdullah, bilgileri, bursa, fehmi, gemlik, ilköğretim, okulu, umurbey |
Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik BursaUmurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Hakkında - Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İletişimi - Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tanıtımı - Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Umurbey Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GEMLİK Adı: UMURBEY ABDULLAH FEHMİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Orhaniye MahAtatürk CadNo:31 Umurbey Gemlik Telefon Numarası: 2245250600 Faks Numarası: 2245250600 Kaynak:webrehberibiz |
|