|
|
Konu Araçları |
bilgilerakçakent, ilköğretim, keskin, kırşehir, okulu, sezgin, tank, yüzbaşı, ömeruşağı, şehit |
Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Bilgilerakçakent Kırşehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Bilgilerakçakent KırşehirÖmeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Hakkında - Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Resimleri - Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu İletişim Omeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Kırşehir Akçakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Omeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Omeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Omeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Omeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ömeruşağı Şehit Tank Yüzbaşı Sezgin Keskin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / AKÇAKENT Adı: OMERUŞAĞI ŞEHİT TANK YÜZBAŞI SEZGİN KESKİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÖMERUŞAĞI KÖYÜ/AKÇAKENT Telefon Numarası: 3863185056 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibizwwwmebgovtr |
|