|
|
Konu Araçları |
atatürk, bulduk, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu |
Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliBulduk Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: BULDUK ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BULDUK KASABASI BAHÇELİ EVLER MAH CİHANBEYLİ Telefon Numarası: 3326866014 Faks Numarası: 3326866400 E-mail Adresi: 768968@mebk12tr Web Adresi: - wwwbuldukataturkmebk12tr Eğitime Açılış Yılı:1991 Yerleşim Birimi:Kasaba Derslik Sayısı:11 Öğretim Şekli:Normal Yazışma Adresi:Bulduk Kasabası Cihanbeyli/Konya Lojman Durumu:Belediye Lojmanı Bulunmaktadır (12 Adet) Ulaşım:İlçe Merkezine 41 Km Isınma Şekli:Kalorifer (Katı Yakıt) Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|