Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bulduk, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BULDUK ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BULDUK KASABASI BAHÇELİ EVLER MAH CİHANBEYLİ
Telefon Numarası: 3326866014
Faks Numarası: 3326866400
E-mail Adresi: 768968@mebk12tr
Web Adresi: - wwwbuldukataturkmebk12tr
Eğitime Açılış Yılı:1991
Yerleşim Birimi:Kasaba
Derslik Sayısı:11
Öğretim Şekli:Normal
Yazışma Adresi:Bulduk Kasabası Cihanbeyli/Konya
Lojman Durumu:Belediye Lojmanı Bulunmaktadır (12 Adet)
Ulaşım:İlçe Merkezine 41 Km
Isınma Şekli:Kalorifer (Katı Yakıt)

Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com