Bağtepe İlköğretim Okulu Kozan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağtepe İlköğretim Okulu Kozan AdanaBağtepe İlköğretim Okulu Hakkında - Akdam Bağtepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağtepe İlköğretim OkuluResimleri - Bağtepe İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Bağtepe İlköğretim Okulu Adana Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bağtepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bağtepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bağtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bağtepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / KOZAN Adı: BAĞTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAĞTEPE KÖYÜ KOZAN/ADANA Telefon Numarası: 3225372273 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|