Soru:"Boyun Ve Kol Agrısı" |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Boyun Ve Kol Agrısı"Merhaba, benim yaklaşık 8-9 yıldan beri kollarımda yoğun bir ğrı varO kadar ki çoğu zaman yazı bile yazamıyorumFizik tedavi bölümüne konu ile ilgi gittiğimde boynumda düzleşme olduğunu ve bu nedenle kollarımın ağrıdığını söyledilerŞu anda hem boynumda yopğun olarak noktasal ağrılar, baş ağrısı ve kol ağrısı yaşıyorum bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ProfDr Vural KAVUNCU 1207 03:47:56 Boyun düzleşmesinin bir hastalık olmadığı, yapısal bir sorun ya da sonradan gelişmiş bir bulgu olduğunu daha önce ki sorularda da belirtmiştim 8-9 yıldır, yazı bile yazdırmayacak özellikte bir hastalık olupta henüz tanı koyduracak bir belirti vermemiş olması ilginç Kronik Ağrı Hastalığıdenilen ve işin içine kişinin psikolojik durumunun da girdiği tabloyu unutmamak lazım Uzman doktorların gerek gördüğü EMAR; EMG denilen sinir tetkikleri ve bazı kan testleri tanıya yardımcı olabilir Verdiğiniz bilgilere göre bir hastalık düşünmek güç Muayene olmanızda yarar var Prof Dr Vural Kavuncu Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|