Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aksaray, bilgileri, eskil, ilköğretim, okulu, ortakuyu

Ortakuyu İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ortakuyu İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray

Ortakuyu İlköğretim Okulu Hakkında - Ortakuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortakuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Ortakuyu İlköğretim Okulu İletişim

Ortakuyu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Ortakuyu’ya İlk Okul 1958 yıllarında kurulmuştur İki derslikli bir müdür odası ve iki odalı lojmandan oluşan okul 2002 yılına kadar birleştirilmiş sınıflar halinde eğitim ve öğretim verilmiştir Yeni okul yapılıp kullanıma geçince bu bina yemekhane olarak kullanılmaya başlanmıştır Bu bina sobalı olup odun ve kömür ile ısıtılmaktadır

Yeni bina 2002 – 2003 yıllarında eğitim ve öğretime başlamıştır Okul üç katlıdır Okulda on bir derslik, bir müdür odası, üç tuvalet, kazan iaresi bulunmaktadır

Ana sınıfında da faaliyete geçilmiştir

Okulun yeni olması nedeniyle çevre düzeni hemen düzenlenememiştir 2003 yılında bahçe duvarları tamamlanmıştır Bahçe içinde daha önce ki öğretmenlerin yaptığı ağaçlandırmalar vardır Daha sonra basketbol sahası oluşturulmuş

Fiziksel Özellikleri:

Okulumuz Eskil'e 35 Aksaray'a 76 Km uzaklıkta Ortakuyu yaylasında bulunmaktadır Okulumuzun öğrenci sayısı 265 olup bunların 160 tanesi taşımalı öğrencidir Sırataş, Sıcak, Kötüçoban, Bozoğlan, Büyük Sekerler, Küçük Sekerler, Mezgitli, Köşk, Dayıkuyusu, Hüyüklü olmak üzere 10 yayladan taşınan öğrenciler okulumuz eski binasında hazırlanmış olan yemekhanede yemeklerini yemektedirler

Okulumuzun Anasınıfı, 1 - 8sınıflar tek şube, BT sınıfı olmak üzere 10 tane dersliği vardır Ayrıca 1 Fen Laboratuarı, Öğretmenler Odası, Müdür Odası, Kütüphane, Etkinlik Odası ve kazan Dairesi mevcuttur

Okulumuz öğretmenlerinden köyde kalanlar bulunmakla birlikte; Eskil, Sultanhanı ve Aksaray'da da ikametgah edenlerde mevcuttur Öğretmenler gidiş gelişlerini kendi imkanlarıyla yapmaktadırlar

Ortakuyu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil
Okulun Telefonu: (382) 426 22 01
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hürriyet Mah Ortakuyu Yaylası
Okulun Web Adresi: http://ortakuyumebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: ortakuyu1@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ortakuyu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com