Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lanetli, otel

Lanetli Otel

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lanetli Otel

Bizim köyde gece yarısı yola çıkmıştıkAraba stop
etti bizde korkup yandaki ahşap otele gittikOtel sahibi ile görüştük bizi parasız bir oda verdiYatağa yatmamdan yarım saat oldu ki tuvaletim geldiTuvalete geldiğimde otel sahibini gördüm merhabalaşıp geçtikBirden bir kahkaha duydum arkamı dönüp baktığımda otel alev almıştıHemen bizim oda ya çıktım kapıyı açtım ailem yoktu arkamı dönüp batımOtel sahibi yerde yatıyodu otelin çıkış kapısına koştum ve kapı açılmadı birden abi mi ve ailemi gözlerimin önünden geçtiSonra içimden saydam bir şey geçti gözlerimi açtığımda hastanedeydimSizi 18 sene
önce yanan otelin yanında bulduk dedilerHalbuki
o gün biz ordaydık oraya gittiğimde otel sahibinin ayakkabısı ve yanan kanlı gömleği vardı

ALıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com