Seda Bütün Yakar Giderim Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seda Bütün Yakar Giderim Şarkısı SözleriSeda Bütün Yakar Giderim - Seda Bütün Yakar Giderim Şarkı Sözü - Seda Bütün Yakar Giderim sözleri Seda Bütün Yakar Giderim Şarkı Sözleri Kalbimi kıranı sözünden cayanı bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Önceleri sensiz duramazken Şimdi sana tahammül edemiyorum Özrün bile kabahatinden büyük Yeter sus artık seni dinlemiyorum Önceleri sensiz duramazken Şimdi sana tahammül edemiyorum Özrün bile kabahatinden büyük Yeter, sus artık seni dinlemiyorum Bir değil, iki değil sabrında bir sınırı var Bu ilk değil bu son değil Üzgünüm buraya kadar Kalbimi kıranı sözünden cayanı bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Kalbimi kıranı sözünden cayanı, bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Önceleri sensiz duramazken Şimdi sana tahammül edemiyorum Özrün bile kabahatinden büyük Yeter, sus artık seni dinlemiyorum Önceleri sensiz duramazken Şimdi sana tahammül edemiyorum Özrün bile kabahatinden büyük Yeter sus artık seni dinlemiyorum Bir değil iki değil sabrında bir sınırı var Bu ilk değil bu son değil Üzgünüm www frmartuklunet buraya kadar Kalbimi kıranı sözünden cayanı, bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Kalbimi kıranı sözünden cayanı, bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Kalbimi kıranısözünden cayanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar giderim Kalbimi kıranı, sözünden cayanı bana yanlış yapanı Sanma affederim aşkın gemilerini yakar yakar Yakar yakar giderim |
|