Ayna Ağlamadan Git Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayna Ağlamadan Git Şarkısı SözleriAyna Ağlamadan Git - Ayna Ağlamadan Git şarkısı - Ayna Ağlamadan Git sözleri - Ayna Ağlamadan Git şarkı sözü - Ayna Ağlamadan Git dinle Ayna - Ağlamadan Git Karşımda durup Havadan sudan bahseder gibi Diyorsun ki git! Karşımda öyle eski bir dost gibi Bitti diyorsun… Bitti artık git Ben nasıl giderim Ben nasıl vazgeçerim senden Ben nasıl giderim Ben nasıl vazgeçerim senden Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan git… Ağlatmadan git Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan ağlatmadan ayrıl canımdan Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan git… Ağlatmadan git Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan ağlatmadan ayrıl canımdan Karşımda durup Havadan sudan bahseder gibi Diyorsun ki git… Karşımda öyle eski bir dost gibi Bitti diyorsun… Bitti artık git Ben nasıl giderim Ben nasıl vazgeçerim senden Ben nasıl giderim Ben nasıl vazgeçerim senden Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan git… Ağlatmadan git Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan ağlatmadan ayrıl canımdan Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan git… Ağlatmadan git Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan ağlatmadan ayrıl canımdan “Karşımda durup Havadan sudan bahseder gibi Bitti artık diyorsun Bitti artık git… Ben nasıl giderim Ben nasıl vazgeçerim senden Bunca zamandan sonra gideceksen sen git Nolur git artık, görme gözyaşlarımı…” Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan git… Ağlatmadan git Ağlamadan git görme gözyaşlarımı Ağlamadan ağlatmadan ayrıl canımdan |
|