Rüzgar Kızımız Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüzgar Kızımız Şarkısı SözleriRüzgar Kızımız şarkısı sözü Rüzgar Kızımız şarkı sözleri Ve şimdi susuyorum Bir gün haykıracağım Seni yalan aşkınla bırakıyorum Ve şimdi görüyorum Sende yanlış yaptım Yanarak küllerimden doğuyorum Her gece başka ten her gece başka beden Ördüğün duvarları da yıkıyorum Yıllara yenik mi düştük Belki de beceremedik Ömrümden bir dönem yok sayıyorum Gidemem çıkışlar kapandı Bilemem ömürden ne kaldı Göremem yarını ya da sonrasını oo Yıllar bir çırpıda erirken Kızımız henüz doğmamışken Hayallere bile doymamışken Doymamışken Ve şimdi susuyorum Bir gün haykıracağım Seni yalan aşkınla bırakıyorum Ve şimdi görüyorum Sende yanlış yaptım Yanarak küllerimden doğuyorum Her gece başka ten her gece başka beden Ördüğün duvarları da yıkıyorum Yıllara yenik mi düştük Belki de beceremedik Ömrümden bir dönem yok sayıyorum Gidemem çıkışlar kapandı Bilemem ömürden ne kaldı Göremem yarını ya da sonrasını oo Yıllar bir çırpıda erirken Kızımız henüz doğmamışken Hayallere bile doymamışken Doymamışken Gidemem çıkışlar kapandı Bilemem ömürden ne kaldı Göremem yarını ya da sonrasını oo Yıllar bir çırpıda erirken Kızımız henüz doğmamışken Hayallere bile doymamışken Doymamışken Ve şimdi susuyorum |
|