|
|
Konu Araçları |
banaz, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, uşak |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 17 Kasım 1977 yılında 87 kız,110 erkek öğrenci ile Ali Rıza GÜNDÜZ’e ait dükkanda eğitim-öğretime başlamış Milli Eğitim Bakanlığı ve halk işbirliği ile 02011983 tarihinde 31 Ağustos Mahallesi Halit Ziya Caddesinde yeni binasına taşınmış ve halen aynı binada eğitim hizmeti vermektedir Okulumuzda 9 derslik,1 Bilişim Teknolojileri Dersliği,1 Fen ve Teknoloji Dersliği,1 Anasınıfı Dersliği,1 Görsel Sanatlar Atölyesi bulunmaktadır Okulumuzda derslik yetersizliğinden dolayı ikili öğretim yapılmaktadır Okulumuzda 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen,2 Ana Sınıfı Öğretmeni, 10 Sınıf Öğretmeni, 14 Branş Öğretmeni görev yapmaktadır Okulumuzda 5 tanede hizmetli çalışmaktadır Okulumuzda 2009-2010 eğitim öğretim yılında 537 öğrenci öğrenim görmektedir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 315 15 36 Okulun Faksı: 276 315 20 86 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwbanazcumhuriyetiok12tr/ Okulun E-Posta Adresi: banazcumhuriyetio@gmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|