|
|
Konu Araçları |
bilgi, gölbaşı, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca |
Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgi Ortaca Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgi Ortaca MuğlaGölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Gölbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Gölbaşı İlköğretim Okulu İletişim Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUN VİZYONU:Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı,vatansever,demokrat,insa n haklarına saygılı,hoşgörülü,gelişim ve değişime açık,üretken,akılcı,bilgiye ulaşabilen öğrencileri yetiştiren,ortaöğretim kurumlarına ve hayata öğrenci hazırlayan,başarılı bir eğitim kurumu olmaya çalışan,bulunduğumuz ortamda sosyal ve kültürel girişimlere önem veren, Gölbaşı İlköğretim Okuluyuz OKULUN MİSYONU:Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve Demokrasiye gönülden bağlı Türk Toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek,bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren;tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış;eğitim öğretim etkinliğini sürekle geliştiren bir kurum olmak Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 2824334 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 391099@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI: 3 Km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-300 TL Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|