|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, taytan |
Taytan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taytan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaTaytan İlköğretim Okulu Hakkında - Taytan İlköğretim Okulu Tanıtım - Taytan İlköğretim Okulu Resimleri - Taytan İlköğretim Okulu İletişim Taytan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızda şu anki okul bahçesinde bulunan 3 derslikli okul 1963 yılında yapılmıştır 1996 yılında bu 3 derslikli binanın yanına 18 derslikli ve 3 katlı binanın yapımına başlanmış ve 1997-1998 eğitim-öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, kütüphane, fen laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, spor odası, arşiv odası ve araç-gereç odası bulunmaktadır 2009-2010 eğitim-öğretim yılında okulumuzda ana sınıfı dahil 372 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir Taytan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 739 20 55 Okulun Faksı: (236) 739 20 57 Okulun Adresi: TAYTAN KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://taytanmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 397897@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Taytan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|