|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, selendi |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun yapımına 1962 yılında başlanmış ve yapımı 1963 yılında bitirilmiştir Okulumuz 1964 yılında eğitim-öğretime açılmıştır Arsası hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanmıştır 1964 yılında tip projeli olarak yapılan bina 6 derslikli tek katlı bir ilkokuldur 1997 yılına kadar Atatürk İlkokulu olarak hizmet etmiştir 1997 yılında ilköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla okulun ismi Atatürk İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir 1997–2003 yılları ararsında Selendi Çok Programlı Lisesi ve Selendi Şerefiye İlköğretim Okulu binasında eğitim-öğretime devam edilmiştir 2004 yılında 8 derslikli ek bina yapılarak 2006–2007 eğitim-öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir1 kademede sınıf sistemi 2 kademede Öğretmen/Branş sistemi uygulanmaktadır Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selendi Okulun Telefonu: (0236) 788 1047 Okulun Faksı: (0236) 788 1022 Okulun Adresi: Yeni Camii Mahallesi Şehit Savcı Ethem EKİM CadAzman Sok 45970 Okulun Web Adresi: http://selendiataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|