|
|
Konu Araçları |
beyköy, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
Beyköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaBeyköy İlköğretim Okulu Hakkında - Beyköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyköy İlköğretim Okulu Resimleri - Beyköy İlköğretim Okulu İletişim Beyköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1974 yılında eski binada ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır 1987 yılından itibaren şimdiki mevcut binasında eğitim öğretimini sürdürmeye başlamıştır 1997 yılına kadar 5 sınıflı müstakil bir okul iken, bu tarihten sonra ilköğretim okulu olmuş ve ikinci kademesi taşımalı sisteme geçmiştir 2003-2004 eğitim öğretim yılında 8 yıllık eğitim öğretimin yapıldığı müstakil bir okul olmuştur Beyköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 652 2003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Beyköy Okulun Web Adresi: http://beykoymebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: beykoyilkogretim@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beyköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|