Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacaoğlu, bilgileri, buldan, denizli, ilköğretim, okulu

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Alacaoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Alacaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Alacaoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Alacaoğlu köyüne 1958 yılında açılarak Alcılar köyü ilkokulu olarak eğitim-öğretime açılmıştır 1969 yılına kadar tek sınıflı ve tek binada eğitim verilmiştir 1967 yılında meydana gelen depremde okul kullanılamaz hale gelmiş ve 1968 yılında ek bina yapılmıştır Bu binaya ek olarak 1992 yılında şu andaki ana hizmet binası yapılmış ve okulumuz bu yeni binada eğitim vermeye başlamıştır 1997 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmesiyle beraber okulumuz ilköğretim okuluna dönüştürülerek taşıma merkezi yapılmış,ve ALACAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmet vermeye başlamıştır ,

Okulumuz halen Alacaoğlu köyünde tek katlı iki ek bina , bir odun kömür deposu ve bir adet iki katlı ana hizmet binası ile eğitim öğretime devam etmektedir

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan
Okulun Telefonu: 258 442 12 17
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Alacaoğlu Köyü
Okulun Web Adresi: wwwalacaoglumebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 401906@mebk12tr
Okulun Müdürü: Mehmet İLHAN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alacaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com