|
|
Konu Araçları |
adil, akan, bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, okulu |
Adil Akan İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adil Akan İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz DenizliAdil Akan İlköğretim Okulu Hakkında - Adil Akan İlköğretim Okulu Tanıtım - Adil Akan İlköğretim Okulu Resimleri - Adil Akan İlköğretim Okulu İletişim Adil Akan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Okulumuz çevre faktörlerini dikkate alarak eğitim-öğretim programını etkili ve verimli şekilde uygulamak, öğrencilerin yaş gruplarına göre, yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sistemini sunmak, onların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam sağlamak ve çağdaş eğitim sistemini demokratik bir ortam içerisinde tüm paydaşlarıyla birlikte uygulamak, eğitim kalitesin artırmak temel işlevimizdir VİZYONUMUZ Atatürk’ün izinde çağdaş eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, ben değil siz felsefesi ile hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olma, Alanımızda en iyi olmak… Adil Akan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz Okulun Telefonu: 258 811 30 90 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hisar Mahallesi - Hüseyin Kabasakal Caddesi No: 1 Okulun Web Adresi: wwwadilakanmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 248251@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adil Akan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|