|
|
Konu Araçları |
aydın, bağarası, bilgileri, ilköğretim, kemalpaşa, okulu, söke |
Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423338 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 28-07-2010 Kurum Tipi A Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0 256 5441127 Belge Geçer: 0 256 5441127 Adresi Kemalpaşa MahAkçakaya Köyü Yolu Üzeri Bağarası 09170 Söke/AYDIN Mahalle Adı Bağarası Kemalpaşa Mah Bina Yapımı MEB Hizmete Giriş Yılı 1964 İlçe/Belde/Köy Belde Bina Durmu Kendi Binası Lojman Durumu Yok Merkeze Uzaklık 14 km İle Uzaklık 15 km Merkeze Ulaşım 3,00 - 3,50 TL Ort Kira Gideri 200 - 300 T Memur YOK Teknisyen YOK Sayman YOK Kadrolu Hizmetli 1 Geçici Hizmetli --- İdari Bilgiler Kurum Müdürün Adı Soyadı Müdür BaşYrd Adı Soyadı Erol KAYA --- Müdür Yrd Adı Soyadı (1) Müdür Yrd Adı Soyadı (2) Mehmet KAHYA --- Müdür Yrd Adı Soyadı (3) Müdür Yrd Adı Soyadı (4) --- --- Müdür Yrd Adı Soyadı (5) Müdür Yrd Adı Soyadı (6 Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: BAĞARASI KEMALPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAĞARASI BELDESİ KEMALPAŞA MH KİSİR YOLU ÜZERİ NO:12 Telefon Numarası: 2565441127 Faks Numarası: 2565442774 E-mail Adresi :423338@mebk12tr Web Adresi:Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|