Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, bigileri, esenköy, ilköğretim, nazilli, okulu

Esenköy İlköğretim Okulu Bigileri Nazilli Aydın

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esenköy İlköğretim Okulu Bigileri Nazilli Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Esenköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Esenköy İlköğretim Okulu Resimleri - Esenköy İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN TARİHÇESİ:

Esenköy İlköğretim Okulu, ilk olarak 1928 yılında 3 yıllık ilkokul olarak eğitim öğretime Hamam Mahallesi camii avlusundaki küçük bir binada başlamıştır1942 yılında şimdiki okul bahçesine okul binası yapılarak 5 yıllık eğitime geçilmiştir Öğrenci mevcudunun artması sonucunda 1967 yılında 6 derslikli ek bina inşa edilmiştir 1978-1979 Öğretim yılında eski binada Esenköy Ortaokulu eğitim-öğretime başlamıştır 1991-1992 Eğitim- Öğretim yılında Esenköy İlkokulu-Ortaokulu birleşerek İlköğretim Okulu haline getirilmiştir Aynı yıl Pilot Bölge uygulamasıyla Hamidiye ve Toygar Köylerinin öğrencileri, Esenköy İlköğretim Okuluna taşınmıştır1997 yılında da İlköğretim Okulları 8 yıla çıkarılınca Hamidiye Köyü ile Toygar Köyü öğrencilerinin tamamı; Uzunçam Köyü, Yellice Köyü ve Beyerli Köylerinin II Kademe öğrencileri taşıma merkezi olarak Esenköy İlköğretim Okuluna nakledilmiştir 1999 yılında dershane yetersizliği ortaya çıkmış ve Devlet –Millet işbirliği ile 10415 tip projeli Okul binasının temeli atılmıştır Binanın su basmanı, Okul Koruma Derneği ve Köy halkı tarafından yapılmış, 4 yıllık bir bekleme süresinin sonunda 14 Haziran 2004 yılında devlet tarafından tamamlanarak hizmete açılmıştır Bugün 10 000 M2 bahçe içerisinde 2004 yılında inşa edilen 12 derslikli A Blok ve 1967 yılında inşa edilmiş olan 6 derslikli iki bina mevcuttur

A Blokta Müdür ve Müdür Yardımcısı odaları olmak üzere 2 idare, 1 Öğretmen Odası, 1 Ana Sınıfı, 1 Bilim ve Teknoloji Sınıfı ile 10 dershane bulunmaktadır Kalorifer (fuel-oil) ile ısıtılmaktadır

B Blokta 1 Spor Odası, 1 Fen Bilgisi laboratuarı, 1 Kütüphane, 1 Arşiv, 1 İş Eğitimi Atölyesi ile 3 Dershane bulunmaktadır Kalorifer ile ısıtılmaktadır

ÖĞRENCİ DURUMU(2009-2010)

Okul Öncesi : 21

İlköğretim Öğrencisi : 256

Okulumuz taşıma merkezi olup;Hamidiye,Toygar ,Uzunçam,Yellice,Beyerli köylerinden öğrenci almaktadır

Esenköy İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esenköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esenköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esenköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Esenköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ESENKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ESENKÖY

Telefon Numarası: 2563324001

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi :esenkoyio@gmailcom

254090@mebk12tr

Web Adresi:Esenköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com