|
|
Konu Araçları |
atça, aydın, bilgileri, hadıloğlu, ibrahim, ilköğretim, okulu, sultanhisar, uzunırmak |
Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Hakkında Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SULTANHİSAR Adı: ATÇA HADILOĞLU İBRAHİM UZUNIRMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH KAVAKLAR CADKÖYLER YOLU ATÇA Telefon Numarası: 2563563120 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|