Hz Hamza(Ena Esedullah)Allah İn Arslanı |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz Hamza(Ena Esedullah)Allah İn ArslanıNası Vurdu HzHamza yı Anlatır Vahşi Bana özgürlüğüm karşısında Hamza yı öldürmemi istedilerBütün kapılar o zmn bana açılacakdııUhud da Hamza ile 30 savaşcı savaşdıHamza ya saldırıyolardı sonra 2 büklüm oluyolardıHamza çelikden bir duvar gibiydiMuhammedin(sav) yanı bir anda dagıldı Hamza yı gördüm Muhammedin(sav) yanındakileri öldürmek için bağırıyordu(ben Allah'ın Arslanıyım ben burdayım)Peygamber in sıkıntıda oldugunu anlamıştıMekkeliler Muhammedi(sav)'ı öldürün diolardıHamza nın bir hedefi vardı Peygamberin yanındakileri çekmekOnu gözlüyordumBi ara düşmanın kılıcından sıyrıldı ayağı çukura düştüHamza sendeledi kalkarken korumasızdı ve mızrağımı bütün hışmımla attım memelerinin arasından vurdum arkasından çıktı2 kılıcı vardıHamza bir an durdu ve kim attı diye baktıTepenin altında siniyordum,belliki tuz buz edecek beni görseKaçıyordumHamza son bir bakışla Nebi'ye bakıyorduVe Uhuda uzandı İşte Hz hamza yı böyle vurmuştu ve müslüman olmuştuOldugunda Peygamberimiz(sav) şöyle buyurdu''Bana fazla görünmesin, onu görünce amcam aklıma gelir ve kendime negel olamadan sinirlenirim'' demiştirVe Vahşi Bir direk arkasında dururmuşHer namazdan sonra oraya bakar ''Görebilecekmiyim Peygamberimizimi(sav) diye'' Belki anlatamamışş olabilirim,belki yanlışım vardır, sayenizde bunlarıda aşacağızz |
|