Kalbim Nerde Sanıyorsun? |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim Nerde Sanıyorsun?ilk karşılaşmamızdı ve ben daha çocuktum kalbimi avuçlarına aldı yüzünde tatlı bir tebessüm gözlerinde ötelerin ötesi ılık bir rüzgar esti *** kitap kapağından belli olur ya binbir macera akıl almaz hazineler kahramanlar ve kahraman olmak ben o kitabı çekip aldım göğsüme bastırdım sahiplendim daha ilk karşılaşmamızdı çarptı beni ılık bir rüzgar gibi *** ve ben daha çocuktum yer çekimine karşı koymak sarhoş etti tebessümü sarhoş etti elini tutmak istedim; hayatımı istedi verdim *** şimdi aradan yıllar geçtikten sonra bir okyanustaki küçük bir kayığın ve kaybolmamak için attığı çıpadaki yosunları hikayesini yazmak lazım şimdi aradan yıllar geçtikten sonra bu çocukluk aşkının hikayesini yazmak lazım siz anlamayı boşverin ben bile anlayamamışken bu; giriş gelişme ve sonuçtan ibaret bir hikaye olamayacak kadar güzel anlaşılamayacak kadar güzel *** içinde hüzün olmayan kutlama var mıdır yeryüzünde? *** neredeyse çocuktum kalbimi aldı avuçlarına kahraman olmak istedim çünkü o da bir kahramandı bana ve bize uzak ufukları gösterdi uzak ufuklara yolculuğumuz onunla başladı onun hayalleri heyecanımız bizim hayallerimiz onun gerçekleştirdikleri oldu *** o bir kalp koleksiyoncusu diğerleri umrumda değil bana sorarsanız; bu koleksiyonun en nadide parçası benim kalbim *** haydi bir sevda söyleyin ve hikayesini yazın o sevdayı yaşadığınız sürece "anlaşılmazlık" sadakat nişanı olacaktır göğsünüzde murat başaran |
|