|
|
Konu Araçları |
alışılmışın, dışında, mafsal, sansar, sözü, şarkı |
Alışılmışın Dışında Şarkı Sözü Sansar - Alışılmışın Dışında (Ft. Mafsal) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alışılmışın Dışında Şarkı Sözü Sansar - Alışılmışın Dışında (Ft. Mafsal)Alışılmışın Dışında Şarkı Sözü Sansar - Alışılmışın Dışında (ft Mafsal) Mafsal Verse: senin akli dengen bozuk ve beyin nakli gerekli tam vakti değiştirdim taktiği sağ kanattan saf dışı ettim rakibi belki,sık dişi yeter tabiki rapte en hakiki biz tek bir nokta ortak topraktan olmak ortak olma eski toprak olsan hiç sikimde değil elimde değil senin elinde kelimelerine fark biz yaptık sen dinle tabi ufak bi fark sonra fark açıldı senle aram açıldı ibneler kaçıldı söylemiştim elinde patladı yedirmem hakkımı laan şaşırma aklını tam yerinde müdahale şimdi kovala mantığı paramı ver araba getir ama arama maraba saramam o zaman bulamam kağıdı getir orayı bilmem ancak burda savaşlar çetindir çıkmadığım her konser yaşamak için müddetimdir Sansar Salvo Verse: herkes paragöz beni çöz yolu bul herkes amatör hayat kumar kim haklı laan ben bi sakat yarımakıllıyım olayım herşeyin kolayı fame için ok piçin fahişesi gitti başlamamış olanlar bir ayda bitti ve onca or*spu ço*uğu konuşurken bomboş aleyhimde bombok keyfim kafam sarhoş haketmedim desem yalan olur güzelim sabahta akşama kadar kovalayıp gezerim çıldırtma çıkartın artık aklım öldü söndürme uzat buraya döndü baştan aşağı aşalık paçavra uyuşturucu müptelası aynı kadavra bu hayatı değiştirin abra kadabra! biz geldik silahlarla onlar maganda Motherfucker!!! 2--0--0--7 Sansar Salvo Mafsal Aightt!! |
|