|
|
Konu Araçları |
sorusürekli kilo artışı var barsak aliskanliklarim degisti |
Soru:"Sürekli Kilo Artışı Var Barsak Aliskanliklarim Degisti" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Sürekli Kilo Artışı Var Barsak Aliskanliklarim Degisti"iyigünler makif hocam 26 yasında bir bayanım19 yasında 65 kilo idim kabız sorunu yasamaya basladım işim yüzünden ve bir senede 14 kilo aldım ve gitgide arttı suan 174 boyunda 95 kiloyum yasmin dogum kontol ilacı kullanıyorumadet düzensizligi sorumun oldugu içinkabız sorunum azaldısize sorum hocam bu sorunlarım için hangi uzmana basvurmam gerekiyo? cevaplarsanız sevinirim simdiden cok tesekkür ederim DoçDr M Akif BUYUKBESE 19 0533 Kilo artisinda genetik yapilar, diyet aliskanliklari, egzersiz azligi, ailevi karakterler dogum kontrol ilaclarinin hatta kabizligin katkisi olabilir Metabolizma degisiklklerini anlamak icin seker yukleme testi ve guztr testine bakilabilir Beslenme uzmani ile ic hastaliklari, gastroenteroloji ve endokrinoloji arasinda bir calismadan yarar gorebilirsiniz ***** kullanmamalisiniz Az ve sik beslenin doymadan kalkin Yavas yeyin Iyi cigneyin Caya seker atmayin dogum kontrol hapinin suresini hekiminizle onusun Bazen kistik yumurtaliklar da kilo artisi nedenidir ultrasonla anlasilabilirSifalar Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|