|
|
Konu Araçları |
çalışmaları, enerjisi, hakkındaki, melek, uyarı, yalanlar |
Melek Enerjisi Ve Çalışmaları Hakkındaki Yalanlar Ve Uyarı! |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melek Enerjisi Ve Çalışmaları Hakkındaki Yalanlar Ve Uyarı!Selam, Beni tanıyanlar sufi yanımı bilirler lakin aynı zamanda Reiki Master olduğumuda bilirler Melek enerjisi adı altında gönderilen enerjilerin hepsi ismini taşıdığı şekilde doğrulu olmayan ama yinede bir şekilde enerji akışı sağlanan ve sonucu itibari ilede kişiye mutlaka zarar veren çalışmalardır Örnek mi? Ankara'da ismini veremiyeceğim ama Hindistanlara kadar gitmiş, oralarda insiyeler almış bir arkadaşımızın bana anlattığı aynen şöyle:Gece geliyorlar yatağıma onlarla oyun oynuyoruz gülüşüyoruz Siz buna inanıyorsanız inandığınız herşey yanlış demektirHer varlık kendi boyutunun enerjisini ve ruhunu taşırAsla 3 boyutta bulunan bir insanın kendisinden kat ve kat yukarıda konumlanan ve enerjisinin biz insanlardan çok daha yüksek olduğu bilinen meleklerle hele ki dini sistemlere bakarak da bu irtibatları sadece peygamberlerin yaşadığını düşünürsek bu irtibatı kurdum diyenin peygamber olması ve o derece arınmışlığı yaşayıp seçilmiş olması gerekir Bana 4boyut deyin cinler diyeyim,5boyut diyin Veliler,dedeler,şehitler,yükselmiş üstadlar,meleklere bağlı hizmetliler diyeyim ama 6 boyutta konumlandığı hem tasavvufi hemde batı kaynaklarınca genel görüş kabul edilen melek demeyin Ha derseniz ki bir varlıkla irtibatım var kabul ederim ama bunun adına melek derseniz asla ve asla derim Buna ne kuantum teorisi nede dini kaynaklar imkan vermemektedir Affınıza sığınarak ''saçmalık'' olarak nitelendiriyor altına imzamı koyuyorum Bu arada bahsettiğim arkadaşın bir akrabası aynı çalışmalar sonrasında akıl sağlığını yitirip bizden yardım istediğinide bildirmeliyimSebebi basit başlıkla aynı olmaz yapılan her çalışma melek dersiniz ama gücünüz ve şartlar imkansız olduğu için başka varlıklara kapı açar sonrada dünyaya garip bakmaya başlarsınız! Saygılarımla SaaH |
|