Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitti

Böyle Bitti

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Böyle Bitti

Sonu olmayan bir yolda gidiyordum bilinmezliğe doğru,o yolun sonunda beni ne bekliyor düşünmeden gidiyordum
Düşünmek korkutuyordu belki de beni Ama bu yol bitmişti ve bu yolun sonu görünmüştü artık
Sisler ardında birini arayan gözler gibi arar olmuştum seniEvet şimdi karşımdaydın ama yapmalıydım söylemeliydim bunu
İşte tam bunu düşünürken seni seviyorum diyen bir ses yankılanıyordu sadece sessizlikte
Artık hiç bakamıyordum gözlerine korkuyordum bakışlarının ''neden'' derce olmasından
İşte o anda elimi elinin içine aldığında anlıyordum bu ayrılığın işaretiydi Teselli sözcüklerinin yerini alan bir simgeydi belki de
Şimdi ayrılık anı gelmişti bakamıyordum ardıma ama hala gitme kal diyen bir ses arıyordum o sesi bekliyordum ama
ne o ses geldi ne de sen işte herşey böyle BİTTİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com