Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidişin, öyküsü

Bir Gidişin Öyküsü

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gidişin Öyküsü

gityüzüme öyle bakma githiç durma,bir gidenin bir daha asla giremeyeceği kapı orada,githiçbir şey açıklamak zorunda değilsingiderken söyleyecek şey bulamaz insanlarsen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma,git

(oysa daha doyamadım sanakokunu yeterince çekemedim içimeyapacağımız ne çok şey vardıneler planlamıştıkşimdi ne yapacağım ben?nasıl duracağım ayakta?"kal"dersem kalırmısın yar?nasıl istiyorum yalan bile olsa "bu gidiş sadece zorunluluktan,bekle beni döneceğim "demeni)

her aşk biter sende githem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı bizimkisisen gitmesen belli ki bir gün ben gidecektimherkes kendi tercihini yaşar ve sende tercihini yaptınrahat olgitaklın kalmasın buradadramatik vedaların kahramanları olmayalım,git

(benim aklım sende kalacaksadece aklım değil,yüreğimdebitmezdi bizim aşkımızasla terketmezdim senibenliğimi,varlığımı,hayatımı adamıştım ben bu aşkabeni tercih etmeni isterdim,benimle yaşamanı isterdimşimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne önemi var artık?ağlayacağım ardından,kahretsin ağlayacağım)

istersen dost olabiliriz,haberleşiriz birbirimizlemutlu olmanı isterimsen mutluluğu hakeden birisinelbette bende mutlu olacağım merak etme,githayatımıza başkaları girecek ve biz belki de birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamayacağız bile,githangi yara kabuk bağlamamışki bugüne kadar?hangi ateş sönmemiş ki?yapman gerekeni yap,git

(sensiz mutlu olabilirmiyim ben yar?unutabilirmiyim bu kadar kolay?yaşadığımız onca şeyi silebilirmiyim?mümkün değil,seni içimden çıkarıp atmam mümkün değilbiliyorum,hiçbir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayısenin yaktığın sevda ateşi hiçbir zaman sönmeyeceksenin mutlu olmanı istediğim de yalanmutlu olma yarbenim gibi sende mutlu olmabelki o zaman yeniden dönersin bana)

haydi zaman geçiyor artık,githem neden suratın asık?sevinmelisin gittiğineaslında sana teşekkür etmeliyimbeni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtardığın içinrahatladım biliyor musun?bende kalan bikaç parça eşyanıda gönderirim ardındanfırsat buldukça ararım senihaydi git

(gitme benim güzel sevdalım gitmebeni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitmegidipte yüreğimi öldürmeiçim acıyor,kalbim sıkışıyorben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam,gitmene olur gitme)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com