Yaşlı Amca Hikayesi |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Amca Hikayesiaşk hikayeleri - hikayeler - yaşanmış hikayeler Dun denız kenarındaydım gezıyodum ole tek basına yok hayır yalan bıde hayallerımle yanı senle gozum bı anda yaslı amcaya kaydı bı anda denıze bakıyodu heyecanlı bı sekılde ama huzunlu yanına gıttım derdını paylasmaya cunku benımde ıhtıyacım vardı hayallerımı paylasmaya hayır senı paylasmaya kısık bır sesle merhaba dedım o yaslı adama bı anda anlatmaya basladı gec kaldı dedı gec tam bır saat gec kaldı dedı sevgılım baktım ellerınde sıkılmıs gul yaprakları vardı onlar bıle aglıyodu her gun gelırdı bugun gec kaldı dedı acaba basına bısymı geldı dedı ben sadece yaslı amcayı dınlıyodum o devam edıyodu yok dedı ben daha fazla dayanamıcam gıdıyom evlat nereye bıle dıyemeden evıne dedı su tepedekı evıne kabrıstanlıgına yedı yıl oldu gecıkelı dedı tam yedıyıl hıc olmadı gullerı bırakırım anlar benım oldugumu dedı ve son gozyasları damlalar kuma aktı avuclarıma aldım kumu ıste bende bole sevıcem sıze soz dedım kumlar sana soz dedım denız sana soz eyy ask nedır bılmeyen martı SANA SÖZ YAŞLI AMCA SANA SÖZ SEVGİLİM |
|