Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amca, hikayesi, yaşlı

Yaşlı Amca Hikayesi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşlı Amca Hikayesi

aşk hikayeleri - hikayeler - yaşanmış hikayeler
Dun denız kenarındaydım gezıyodum ole tek basına yok hayır yalan bıde hayallerımle yanı senle gozum bı anda yaslı amcaya kaydı bı anda denıze bakıyodu heyecanlı bı sekılde ama huzunlu yanına gıttım derdını paylasmaya cunku benımde ıhtıyacım vardı hayallerımı paylasmaya hayır senı paylasmaya kısık bır sesle merhaba dedım o yaslı adama bı anda anlatmaya basladı gec kaldı dedı gec tam bır saat gec kaldı dedı sevgılım baktım ellerınde sıkılmıs gul yaprakları vardı onlar bıle aglıyodu her gun gelırdı bugun gec kaldı dedı acaba basına bısymı geldı dedı ben sadece yaslı amcayı dınlıyodum o devam edıyodu yok dedı ben daha fazla dayanamıcam gıdıyom evlat nereye bıle dıyemeden evıne dedı su tepedekı evıne kabrıstanlıgına yedı yıl oldu gecıkelı dedı tam yedıyıl hıc olmadı gullerı bırakırım anlar benım oldugumu dedı ve son gozyasları damlalar kuma aktı avuclarıma aldım kumu ıste bende bole sevıcem sıze soz dedım kumlar sana soz dedım denız sana soz eyy ask nedır bılmeyen martı SANA SÖZ YAŞLI AMCA SANA SÖZ SEVGİLİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com