Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, sevgini, öğretmenim

Sevgini İstiyorum Öğretmenim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgini İstiyorum Öğretmenim

Sevgini İstiyorum Öğretmenim Yazısı - Sevgini İstiyorum Öğretmenim Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları

İlk defa ayrılıyorum annemim şefkat kokan kucağından Yalnız kalmanın acısı sardı şimdiden her yanımı Kanatlarını çırparak ilk uçuş denemesi yapan bir serçe gibiyim Titriyorum Ya düşersem! Ya başaramazsam diyorum Çok karışık gelen harfler ürkütüyor

Sevgili öğretmenim!

İşte senin yeni bir çocuğun olarak teslim edildim körpe yüreğimle tebessüm sunan gül yüzüne

Bilginden önce sevgine susuzum

Seni sevemezsem bil ki öğretmenim hiçbir şey öğrenemem

Yaramazlıklarımı ilk heyecanıma bağışla

Biliyorsun ki ben merkezli bir dönemin kendine özgü bireyiyim Şayet suratın asılırsa gözlerimin neminde kişiliğim boğulur

Belki de öğretmenliğin en zor ve sıkıntılı dönemi sizindir Anaokulu diyorlar adına Bunu da tam anlamadım Çünkü ben annemin beni okutacağı bir okul sanmıştım Ama annem beni tebessümü bir gülü andıran tatlı bakışlı siz öğretmenime bırakınca şaşırdım "Ne oluyor anne niye gidiyorsun?" dedim "Sevgili kızım sana yeni bilgiler ve okumayı yazmayı öğretecek kişi bu öğretmenindir" diyerek siz sevgili öğretmenimi işaret etti

Bir ılık sevgi pınarı kaynadı küçük kalbimde size karşı Ama ne olur bu sevginizi kurutmayın öğretmenim

Benim için önemli olan sizin ne öğreteceğinizden önce nasıl davranacağınızdır

Ben sadece sevilmeyi seviyorum Sevilmediğim yerler benim için karanlık bir zindan gibidir Ne olur kendinizi zindanımın gardiyanı olarak takdim etmeyin Ne kadar bilgili olursanız olun o zaman bana bir şey öğretemezsiniz

Biliyorum sınıf ailemdeki kardeş sayısı oldukça fazla Sevginizi nasıl paylaştırırsınız bilmiyorum Ancak bildiğim bir şey var ki hepimiz sevgine muhtacız

Yorgunluğun, geleceğe bırakacağın biz değerli mirasların bir gün karşında öğretmen, doktor, avukat, sanayici, mühendis ve daha nice güzel yerlerde seni saygıyla andığımız zaman gidecektir Biliyorum belki çok uzun bir zaman, ama olsun bir damlayla dolmaya başlamaz mı derya?

Sevgili öğretmenim!

Anne kucağından ayrılmanın acısını sevginin tatlı esen rüzgarlarında sürgün etmek istiyorum küçük yüreğimden

İlk izlenim çok önemli değil mi? Çünkü hayata tutunacak dalımın ne kadar sağlam olduğunu ve muhtaç olduğum şefkatin ne derece hissedileceği o an gözlerinizdeki ışıktan alırım

İşte o ışıktan yoksun gözlerle bakan ve sadece beni iş olarak gören bir yüzün yakıcı rüzgârlarında, kökünden sarsılan bir fidan gibi devrilirim yaşamın kucağına

Dalgalanan bayrağımın mütebessim bakışlarında ilk sizi gördüm öğretmenim Ve onun gölgesinde sevginizi yüreğimin en derinlerinde hissederek yarınlara umutla yürümeyi istiyorum

Daha da önemlisi sevginizi istiyorum öğretmenim

Evden ayrılışımın hüznünü, yüzünüzde açan şefkat çiçeklerinin en güzel kokularında gidermek istiyorum

Bana yardım eder misiniz öğretmenim?

Seyit Ahmet Uzun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com