Öğretim Üyesi Odasında Ölü Bulundu... |
05-16-2007 | #1 |
yosun_26
|
Öğretim Üyesi Odasında Ölü Bulundu...Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Yrd Doç Dr Sebahat Akın (55), fakültedeki odasında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, Yrd Doç Dr Akın’ın vereceği derse gecikmesi üzerine odasına giden öğrenciler, öğretim üyesini yerde buldular Öğrencilerin durumu fakülte yetkililerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekibinin ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdığı Yrd Doç Dr Akın’ın, yaşamını yitirdiği belirlendi Balıkesir Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili soruşturma başlattığı, Yrd Doç Dr Akın’ın ölüm nedeninin otopsinin ardından belirleneceği bildirildi Bu arada, Yrd Doç Dr Akın’ın ölüm haberini alan, aynı fakültede öğretim görevlisi eşi Metin Akın, fenalık geçirdi Balıkesir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (BAÇEV) Yönetim Kurulu üyesi Metin Akın, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı |
05-16-2007 | #2 |
börtücan
|
Allah rahmet eğlesin öğrencilerden birinin ahı tutmuştur belki toprağı bol olsun fazla beddua etmemek lazım demekki :) |
|