Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşık, mustafa

Mustafa Aşık

Eski 07-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Aşık

1969 İstanbul doğumlu İlk ve ortaöğrenimini Sakarya, Ankara ve İstanbul'da muhtelif okullarda tamamladı Eyüp Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde 5 sene eğitim gördü Şile MGV başkanlığı yaptı 1991 yılında çıkan Ak-Zuhur dergisinde yazarlık hayatına atıldı Aynı derginin yazı işleri müdürü olarak sayısız basın davasından yargılandı ve hüküm giydi Tahkim, Yeni Tahkim ve Akademya dergilerinde teknoloji merkezli birçok makalesi yayınlandı 1994 yılında cezaevine girdi ve 11 yıllık mahkumiyetten sonra 2005 yılı başında tahliye oldu
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com