|
|
Konu Araçları |
anneleri, chpli, gençler, halkla, paylaşıyor, pişiriyor |
Anneleri Pişiriyor, CHP'li Gençler Halkla Paylaşıyor |
08-06-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
Anneleri Pişiriyor, CHP'li Gençler Halkla PaylaşıyorAnneleri pişiriyor, CHP'li gençler halkla paylaşıyor Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolu'nun, Ramazan Ayı Boyunca "Soframızı Size Getiriyoruz" sloganı ile başlattıkları dar gelirli yurttaşların sofralarına konuk olma projesinin tüm hızıyla sürdüğü bildirildi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul İl Gençlik Kolu yönetimi ve gençlik kolu üyelerinin, annelerine hazırlattıkları yemeklerle Küçükçekmece de yaşayan Bitlisli Berk ailesinin evine konuk olduğu belirtildi Ramazan ayının birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğini söyleyen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "Bu kutsal ayın, ülkemize barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi Yedi çocuklu Berk ailesiyle iftarını açan CHP İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanı Selçuk Sarıyar ise, "Genel Merkezimizin başlatmış olduğu bu projeyle, tüm Ramazan ayı boyunca İstanbul'da 39 ilçede yüzlerce ailenin evine konuk olcağız" diye konuştu CHP Gençlik Kolları'nın gerçekleştirdiği ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren evin babası Hayrettin Berk, "Benim yedi tane çocuğum var, evime gelen gençler de artık benim evlatlarım, kardeşlerim Ramazan ayında annelerine yaptırdıkları yemeklerle evimize gelip iftar açmaları beni de ailemi de çok mutlu etti Her zaman başımızın üzerinde yerleri var" dedi ANKA- Cumhuriyet
08-07-2011 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Anneleri Pişiriyor, CHP'li Gençler Halkla PaylaşıyorCHP'ye bak hele:)