Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
wordpress

WordPress Nedir?

Eski 10-14-2016   #1
seoaga

WordPress Nedir?

WordPress, GPL lisanslı, PHP ve MySQL kullanılarak yazılmış bir kişisel yayın sistemidir B2/cafelog projesinin resmi devamı kabul edilir Wordpress bir CMS (Content Management System / İçerik Yönetim Sistemi)'dir Bu niteliği ile sadece makale yazma ve düzenleme veya blog sistemi olarak değil, her türlü içeriğin düzenlenip yayımlanabileceği bir platform olduğu anlamına gelmektedir Google tarafından çok hızlı indexlenir ve sayfa açılışları hızlıdır WordPress yeni bir yazılımdır, kökleri ve gelişimi 2001'e kadar uzanır

Kullanım, hız, geniş kullanıcı tecrübesi ve rahatlığına odaklanmış bir yayım yazılımı olup açık kaynak yazılımına katılan aktif bir toplulukla geliştirilmektedir

Yapılan son güncelleme sonrasında WordPress üzerine yeni ortam düzenlemelerinden ses ve video çalma listelerine, canlı bileşen önizlemelerinden galeri önizlemesine kadar birçok yeni özellik eklenmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com