Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşyanın, günümüzdeki, ikinci, önemi

Ikinci El Eşyanın Günümüzdeki Önemi

Eski 07-17-2016   #1
kombici

Ikinci El Eşyanın Günümüzdeki Önemi

Dünya ve ülkemizde çok yayın olan ikinci el piyasası insanların ihtiyaçlarını gidermede birebirdir Sadece günümüzde değil geçmiş zamanlarda da ikinci el eşyalar veya spot ürünler çok ilgi görmekteydi Zaten günümüze de ikinci el kültürü geçmiş zamanlarda ki tasarruf anlayışından gelmiştir Eskiler ellerinde bulundurdukları ürünleri atmazlar ya yeri geldiğinde tekrar kullanırlar ya da ihtiyacı olan birilerine vererek veya satarak yeniden değerlendirme yoluna giderlerdir Günümüzde de insanlar ihtiyaçlarını karşılamak için 2 El eşya veya spot ürün tercih etmektedir İkinci el sektörü gün geçtikçe büyüme devam etmektedir Alım gücü düşük olan ve yeni eşya alamayacak durumda olan kişilerin, öğrencileri, yeni atanan memurların, geçici olarak çalışan kişiler veya ellerindeki ürünleri bozulan, hasar gören kişiler kısa zamanda telafi etmek amacıyla tercih ettiği ürünlerdir

İkinci el eşya alım-satım işleri kendi piyasasını oluşturmuş durumdadır Günümüzde gündelik hayatta ve her platformda ikinci el ile ilgili alım-satım yapıldığını görebilirsiniz İnsanlar artık tasarruflara yöneldikleri için ve büyük şehirlerde yaşaman insanları daha tutumlu olmaya zorladığı için insanlar ellerindeki bulunduğu her ürünü değerlendirmek istiyor Öğreneğin eskiyen bir kanepeyi atmak yerine ikinci el eşya dükkânına satarak kâr elde ediyor Aynı şekilde kanepe ihtiyacı olan bir kişide ucuza bir kanepe almış olarak evdeki ekonomiye katkı sağlamış oluyor Sizlere tavsiyem güvenilir yerlerle iş yapın Güvenli alışveriş imkânı sunan bakırköy ikinci el eşya alıcıları ve satıcıları buluşturan en doğru adrestir İkinci el eşyalarınızı alırken veya satarken değerinde gitmesine dikkat etmelisiniz Doğu kişilerle muhatap olmak ve iyi bir araştırma yapmak bu iş içinde en önemli kuraldır Özellikle büyükşehirlerde ikinci el eşya alırken daha çok zaman ayırmalısınız

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com