Plastik Sebzelik |
11-27-2015 | #1 |
mehmetayyuz34
|
Plastik SebzelikBuzdolabımdan şikayetçiydim son zamanlarda Dolap mı küçük, ben mi çok alışveriş yapıyorum bilmiyorumMeyveler sığsa sebzeler sığmıyor Dışarda kalsa dağınık bi görüntü oluşuyor Balkonuma bir tane plastik sebzelik almaya karar verdim İnternette geziniyordum sitelerde basit plastik sebzelik deyip geçilmesin fiyatlar pahalı sanki adamlar altından yapıyorlar Murat Plastik diye bir site çıktı karşıma daha önce hiç duymamıştım doğrusu İnternetten sipariş verilebiliyormuş ama ben bizzat kendim görmek istedim ertesi gün sitedeki adrese gittim Çalışanlar girdiğim andan itibaren yardımcı oldular sağolsunlar Plastiğe dair ne ararsan var çok renkli bir yer Öncelik sağlam olması tabi Malum alışveriş yapmayı seviyorum, yemesini daha çok Neyse girdim plastik sebzelik bakıyordum dedim yardımcı oldular İlk defa bu kadar çeşit görüyorum açıkçası Çekmeceli, raflı, kapaklı Plastik sebzelik fakat bildiğin dolap yani Kararsız kaldım 2 tane birden aldım ancak yeter zaten Ulaşım konusunda da sıkıntı yaşamadım aynı gün balkonumdaydı Taksit olanakları da var Birdaha ki plastik eşyalarımı burdan alıcam, herkese tavsiye ediyorum tabi önce komşularıma |
|