26 Aralık 2013 Günlük Burç Yorumları |
12-25-2013 | #1 |
Şengül Şirin
|
26 Aralık 2013 Günlük Burç Yorumları26 ARALIK 2013 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI KOÇ BURCU Koç burcu bu gün enerjik ve yoğun duygularla baş başasın Yükselen merkül hatrına biraz otur motorun sağusun Para anlamında iyi aşk anlamında sarsıntılardasın bu aralar ne iş anlayamadım Kendine dikkat et yakında güzel şeyler olmayacak BOĞA BURCU Boğa burcu havalar soğudu ve sen hala dışarda atletle dolaşanlar kulubüne üye olmaya çalışır gibisin anlamıyorum bu dertlerini de Sanırım anlamicam Hayır lütfen anlatmaya çalışma Para anlamında kendine güvenin var gördüğüm kadarıyla bu günlerde, Aşk hayatının dibine vurmuşsun bu gerçeğide senden saklayamicam bu aralar yeni şeyler keşfedebilirsin devam et BALIK BURCU Balık burcu yine üzüntüler almış başını gidiyor ama nereye kadar diye soruyorsun kendine biliyorum Sende haklısın bende her gün ocakta yemeği unutsam üzülürdüm Aklın bir karış hava da ama para yönünden batıyor haldesin aşk desen rutinleşmiş gidiyor ne olacak bilmiyorum neyse görüşürüz YAY BURCU Yay burcu kendine dikkat etmen gereken günler yaklaşıyor Havalar soğudukça senin için ısınıyor nasıl birşeysin anlamıyorum zaten Aksine hareket etmeyi seven aykırı kişiliğini alıp buz dolabında saklayasım gelsede seviyorum bu hallerini Para anlamında iyi aşk anlamında müthiş bir yol kat ediyorsun bu huyunu seviyorum yakında güzel şeyler olacak hadi bakalım YENGEÇ BURCU Yengeç burcu ne diyorsam o! lafından vazgeç artık yahu Ne diyorsan o değil işte Olmayacak dualara amin deme artık Bu arada arkadaşlarınla fazla görüşüyorsun ailene de vakit ayır yoksa evden kovulmak üzeresin bilgin olsun Maddi anlamda fena değil aşk anlamında yolun yol değil sana dicek kelime bulamıyorum hoşça kal KOVA BURCU Kova burcu bir kova su dökülecek başından bir gün başka türlü ayılacağın yok senin anlaşılan Arkadaşlarından uzak durman gereken zamanlar yaklaşıyor Kısmetlerin bir bir açılmaya başlamış Uzakta birileri var sana doğru geliyor Bilemiyorum çok yakında birşey bekliyor seni Para da olabilir Aşk da olabilir Şimdi sen düşün TERAZİ BURCU Terazi burcu adaletin eksik olduğu tek burçtur Haksızlığı kabul etmez En büyük özelliği içinden düşünmesidir Özellikleri arasında arkadan vurmak ve insanları yarı yolda bırakmak gibi huylarıda bulunmakta Nefret bir burçtur terazi burcu Bu gün sana yağdıracam terazi bittin ASLAN BURCU Aslan burcu gayet net fikirleri ile kendini ön plana çıkarma havalarından vazgeçmeyen ve ön görüldüğü gibi kendini düzeltme havalarındasın bu aralar Nereye kadar bu aralar O aralar hiç bitmiyor ki arkadaş Biraz kendine zaman ayır nedir bu iş iş iş Hayat var bak dışarda biraz çık gez Para anlamında iyi ama aşk anlamında zayıflamışsın Düzeltmen gereken çok şey var hangisinden başlayacağını bilemiyorum Hadi koş bakalım İKİZLER BURCU İkizler burcu nereye kadar gidebilirsin bu şekilde üzülerek? Dolunay senin için doğarken sen neler yapıyorsun böyle Biraz kendine gel dertlerinle başbaşa kal kendini dinle Ne öyle kalablığı toplayıp ağlıyorsun Arkandan konuşan dostlarına da dikkat edersen çok iyi olacak artık Kendi ayaklarının üzerinde durma yeteneğine sahipsin o güç içinde! Dikkat et kendine maddi açıdan da iyi görünüyorsun ama manevi açıdan yıkıntılarlasın şu sıralar Geriye bakmayı bırak ve önüne bak gelecek artık engelsiz bir şekilde seninle