Ayben - Gözlerim Ağlar |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayben - Gözlerim AğlarFarzet gülüm dökülen yapraklar ayrılığın Son parçaları Sabret gönül sabret belki tekrarı olmaz ayrılıkların Çok zor gülüm zor oldu bak tekrarı yok bunun Geçmişe bilet kesilseydi cam kenarını ben alırdım dünün Sonsuz olsaydı anlar hep ağlardım Yaş bitse bu gözleri dağlardım Yapabilsem çenemide bağlardım Sevseydi beni hayat anlardım Küsmek çözmedi bir çok şeyi Ve konuşmak yetmedi bir çok kez Ben denedim çok kez dertleşmeyi Şimdi unuttum tüm ezberleri Korkun benden çünkü dinle Kendimden ben korkarım önce Yaşadıklarımı bi bilseydin inan Korkardın benden benden önce Yaş oldu kalp pas düşmana pas oldu Dosta inandığım az oldu Hazır olsun nevaleler eğlenelim Ben bu yolda aybeni kaybettim Gözlerim ağlar yalan hayat Bitmeden koş ki yetiş yarına Kurtaramaz beni gecelerin eline kalan bütün hayallerim gibi Farzet ölümden korkmadı kalbimkim geri geldi ki hangi gün harbi Yaş tahtalara basar düşer eline kâr kalan rüyaya küser zaman Gün bu gün bıraktım kendimi düne Günlerim tutarsız göz göre göre Yanlızım kapalı kapılar O kapılar çalmaz olur eğlence bitince Çaldılar çocukluğumuda Bana yığdılar tüm ödevleri Ve ben daha yeni bitirdim son ödevimi Geç oldu anladım hayat bi okul değildi?? Kastır sen hadi kastır Belki bi derdin olur yalandan ağlarsın Bok at herkese ve de sil geçmişini Ve gizle! bi Tökezlersen anlarsın! Yeşil ışık herkese yanmaz çocuk off Ben eski polyannayım aklım tok Sen daha yeni doğdun avuçla çok Ahımı almayın bitti fazla yok Mandalina kabuğu sakladım ah Yıllar bana alaycı baktı be her gün Kendi kabuğumda sakladım Ay bana doğruyu söledi her gün her gün Kimi dur karıştı aklım Hemde karmakarışık aşkI kalbine gizledi Ay kız sende tökezledin Ve şimdi yeniden yazsak geriye gelirmi??? Boşver gönül boşver Doğru söleyeni buralarda komazlar Oyunlar oynadı ve gerçek aşkı kondu bu gönlüm onlar anlamazlar!! Kaybettiğimde gayretlerinle ayakta durdu bu tembel kız Başardığım şeyler var ki gözle görülmez zaman sonsuz tutsun Buz |
|