İzaç İntihar Ft. Kalo - Demo |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzaç İntihar Ft. Kalo - Demoİzaç İntihar Ft Kalo- Demo Kalo icerlediğin her rhyme kopek eder seni ritim kulubeden cozulmeli kubar cozer gelir eskıyı bırak yenısını getir ezilirsin pic eliniyse s*kip gider gelir bize aklı selim hasım gerek benim ortamımda basit kalır senın toren mekanına biz gelince kacar harbi keyifler siren calar ve başlasın savaş fazla sorun istiyorsan acele et cok sıran 10Luk siqarada kafa kıran adam olan hadım kalan kaba kusan karabasan yalan olan avuc acan zaman heyhat bu semtte tek kral var oda sen deılsın zoru goren kopek onumuzde eğilir rock müzik mağduru manken gibi oldukça asileşmiş gerilen ipler gerilsin makatını malzeme etmem rap delinin işi bizde böyle siktik daha önce oldugu gibi kelime oyunlarında aklınmı bulanır kücük emrah gibi hayatınız bunalım İzaç İntihar [verse] kucuk yasta kanda gordum kucuk yasta açanı s*ktim kacanı yakalar am*na koyarım acının dıbıne iğne soktum ipinin ucunu elime aldım okyanusta derine daldım nefesi onluk siqara sandım boşuna sardım boşa sarardım Hep Arardım rap atakta zevk için benle yatakta acıdan anıran kadına sor neymiş aşk neymiş sevgi neymiş bedeli yapılan Emelin Çömelin Önüme af dileyin Belki o zaman affederim ama yinede küfrederim tek emelim rapim benim dilime kuvvet her satırda kelime küfret banada küfret zihne külfet eder sesim şahlanansa benim sesim sense sinsi bir tebessüm otlağında otlanansın [ ORDA KALSINNN] |
|